Se încarcă pagina ...
Statistici
Vizite unice azi:
516
Hituri azi:
2633
Vizite unice:
803741
Hituri:
5944557
Vizitatori online:
1
30.03.2016 18:27 - 18:27 Avocatul vă sfătuieşte        * * *       04.01.2016 09:12 - 09:12 Povestea lumii omului (fragment)        * * *       18.06.2014 07:32 - 07:32 A doua venire (final)        * * *       14.06.2014 07:26 - 07:26 Feriţi-vă de "afaceristul" Vasile Stan, din Harghita!        * * *       31.05.2012 08:41 - 08:41 "Un erou blestemat" vă aparţine        * * *       10.06.2011 20:18 - 20:18 O nouă surpriză de la Nicolae Cristache        * * *       21.10.2010 11:06 - 11:06 Necredinciosu, despre povestea "Sentinţei"        * * *       20.10.2010 14:01 - 14:01 "Sentinţa" poate fi a ta!        * * *       28.08.2010 09:00 - 09:00 Sentinţa - un an, un roman        * * *       10.07.2010 07:06 - 07:06 Sentinţa, un roman de Necredinciosu        * * *       

Nicolae Cristache îi scrie lui Electrica Furnizare

Data publicarii: 07.07.2017 08:31:00
Autor: Sentinta
Nicolae Cristache îi scrie lui Electrica Furnizare

În ziua de 20.05.2017, când lumea îmi devenise brusc dragă, anunţasem şi o rubrică nouă pe Sentinţa.ro, m-am trezit fără lumină electrică. Defecţiunea a durat toată ziua. Mi s-au dat peste cap toate programele: programul de frigider, programul de răbdare şi cel de indignare, programul de telefon şi televizor, programul de scris, programul de înjurături, programul de privit pe pereţi şi în gol... Fireşte, am reclamat faptul firmei Electrica Furnizare, reclamaţie la care am primit un răspuns redactat clar şi doct de domnul ing. Adrian Mitrea: ‹‹Prin prezenta va transmitem punctul de vedere referitor la petitia domnului Nicolae Cristache, din Cornu de Jos ... privind intreruperea programata in data de 20.05.2017. In data de 20.06.2017 a fost programata lucrarea de inlocuire a unui separator de medie tensiune, din LEA 20kV Comarnic, derivatia 20 kV Cornu, in cadrul lucrarii de modernizare „SAD Rural etapa a V-a”.
Lucrarea a fost anuntata la radio BEST FM, afisata pe site-ul SDEE Muntenia Nord, s-au anuntat consumatorii persoane juridice aflati in baza noastra de date, inclusiv Primaria Cornu, conform procedurii de anuntare a consumatorilor in cazul intreruperilor programate. Durata inlocuirii unui separator de medie tensiune este estimata la 8 ore, odata inceputa, lucrarea trebuie finalizata in aceeasi zi. Conform „Standardului de performanta pentru serviciul de distributie”, intr-un an calendaristic, operatorul de distributie poate realiza pentru lucrari de dezvoltare si mentenanta, 8 intreruperi planificate cu durata de 8 ore, in mediul rura
l››.


Înduioşat, le-am scris la rândul meu:
Mult stimate domnule ing. Adrian Mitrea. Am citit şi recitit cu emoţie frumosul dvs. text, întocmit în numele SDEE Muntenia Nord.
Precizaţi că lucrarea de reparaţie a fost anunţată la Radio BEST FM. Vă felicit, este un post bun. Din păcate, aşa cum v-am povestit în reclamaţia mea, în ziua aceea fără lumină electrică, radioul meu nu a funcţionat. Şi chiar dacă aş fi avut un aparat cu tranzistori, ar fi fost tot degeaba. Sunt bătrân, funcţionez pe rit vechi. Sunt abonat doar la Al Jazeera. Promit să ascult postul dvs. de-acum înainte. Nu-l voi închide nici noaptea. Voi veghea cu sufletul la gură să aflu zilele când vor urma celelalte şapte în care aveţi dreptul să mă lipsiţi de curent electric. Apropo: nu înţeleg de ce doar opt zile aveţi acest drept. Sunteţi o instiuţie prestigioasă, vă cunoaşte o ţară întreagă. Meritaţi mult mai multe zile. Meritaţi un regim nonstop. Voi face o intervenţie la Oficiul pentru Protecţia Instiuţiilor Prestigioase, cum este şi aceasta pe care o reprezentaţi cu atâta dăruire şi profesionalism.

Mai spune domnia voastră că anunţul a fost publicat de site-ul SDEE Muntenia Nord. Este un site onorabil şi mult căutat de cetăţenii comunei în care locuiesc. Vă felicit şi vă urez multe şi mari izbânzi pe mai departe. Bunica mea, Dumnezeu s-o odihnească! nu-şi dezlipea ochii de pe el. Am petrecut multe nopţi ascultând relatările ei despre acest site. Erau vremuri frumoase. Eh!... Au trecut! În amintirea bunicii mele, vă rog să transmiteţi realizatorilor lui mulţumirile ei, din păcate, reci.

Şi mai ziceţi domnia voastră că aţi transmis anunţul primăriei din Cornu. Vă asigur că n-aţi greşit. Este o primărie devotată cetăţenilor ei, merita această încunoştiinţare cu vârf şi îndesat. Din nefericire, relaţiile mele cu domnul primar s-au răcit. De trei ani îl rog să-mi mărească impozitul pe casă, aşa cum se întâmplă în comunele cu renume, şi sunt tratat cu tăcere. Dacă relaţiile noastre ar fi fost de altă natură, sunt convins că în ziua cu pricina l-ar fi trimis la mine acasă, la adresa pe care observ cu satisfacţie că o cunoaşte şi SDEE Muntenia Nord, pe viceprimar. N-a fost să fie aşa... Până la urmă mă voi restrânge la impozitul vechi.

În sfârşit - vă rog să observaţi că totul are un sfârşit - scuze, există un ceva fără sfârşit: programul de întreupere a curentului electric al SDEE Muntenia Nord. În sfârşit, totuşi, cum ziceam, poate n-aţi citit cu atenţie reclamaţia; eu vă reproşam faptul că nu m-aţi anunţat pe mine, abonatul instituţiei dvs., deşi corespondăm lunar pe e-mail. În rest, rămâne cum am zis: felicitări pentru râvna şi devoţiunea cu care vă sacrificaţi în slujba plătitorilor domniei voastre!

PS. Aştept măcar scuze, nu multe, puţine şi mici, mici de tot, cele mai mici.

Cu stimă, al domniilor voastre abonat, Nicolae Cristache

 

 

Afisari: 226
Spune-le prietenilor:
 • RSS
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Netvibes
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
 • email
 • Live
 • StumbleUpon
 • Ping.fm

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt comentarii.
Alte articole | Arhiva
 
Sondaje
Credeţi că Darius Vâlcov ar trebui să demisioneze?
Newsletter
Radio Lynx